Væren, 21. mars – 20. april

Planet: Mars

Element: Ild

Væren er et ildtegn der planeten Mars hersker. Mars var romernes krigsgud og det ble holdt fester i gamle Roma i måneden mars, som ble oppkalt etter ham. Da ble våpen renset og Mars gudens hellige skjold ble båret i prosesjon. Mars var også Romas beskytter, og Romulus og Remus ble regnet som hans sønner

Grekerne kalte krigsguden for Ares. Han fremstilles alltid med hjelm og full våpenutrustning. Ares befant seg alltid der det var krig, blod og bevæpnet strid. I slagmarken hadde han alltid med seg to av sine sønner: Phobos (som betyr frykt) og Deimos (som betyr redsel).

Planeten Mars gjør Væren til en energisk og lidenskapelig opprører.

Værer er mennesker som kjemper for sine meninger og idealer, og de kommer alltid til å gi deg en fast håndtrykk. Når du snakker med dem så vil du føle deres trang til å dominere samtalen og omgivelsene.

En av deres beste egenskaper er nettopp det faktum at de er dynamiske og lever i nuet, mens de løper i alle retninger på jakt etter noe som er nytt og spennende. Allerede fra selve fødselsøyeblikket er Værer opptatte av seg selv og sin egen verden. De har behov for å være første på alle steder og tror at hele jordkloden roterer rundt dem. Det er sjeldent at Værer lyver, for de hater løgn og bedrageri.

Vær-mennesker er drømmere som håper at drømmen blir klarere og klarere for hver dag. Hvis det viser seg at drømmene blir til en illusjon, så vil de bare lukke øynene for et øyeblikk for å kunne skape en ny illusjon; uten å se på drømmene som ble til fiasko.

Vær-mennesker har uuttømmelig energi og kan overleve ethvert nederlag. De har en positiv holdning til livet og humoristisk sans som lett for folk til å samles rundt dem.

Siden de har lidenskapelig natur og stor appetitt på livet, trenger de den utfordringen en tilsvarende lidenskapelig og sterk partner kan gi – en partner som ikke er redd for å vise sine følelser og innerst inne er en romantiker. Til tross for at Vær-mennesker elsker flørt og eventyr, så ønsker de også forpliktelser og ansvar.

BERØMTE VÆRER: Victoria Beckham, Lady GaGa, Michael Fassbender, Kristen Stewart