Om meg

Sophia Lea Kielland
Sophia Lea Kielland

Helt siden jeg var barn, trodde jeg på magi. Jeg var fascinert av drømmer og mysteriene i naturens verden. Bare ved å kjenne på vindpustet, lytte til bienes summing og fuglenes sang, observere den glitrende stjernehimmelen og lukte på blomstene fikk meg til å drømme meg bort i et eventyrlig og magisk verden. Og til den dagen i dag er det troen på magi som gir meg glede og tilflukt fra livets trivielle og til tider harde virkelighet.

Jeg slukte bøker om selvutvikling, stjerne- og drømmetydning, magiske trylleformler og hvordan å skape mirakler i hverdagen.

Studier i psykologi, astrologi og nlp styrket troen på at jeg kan leve ut mine drømmer, sikte mot stjernene og få det magiske livet jeg ønsker meg.

Og det kan du også; for vi er alle utstyrt med evner til å tiltrekke oss det vi ønsker av livet. Vi må bare lære hvordan å koble oss til dem. I denne bloggen vil jeg dele min hverdag og mine kunnskaper med deg. Håper at jeg kan inspirere deg på veien til å få høyere bevissthet i forhold til å nå dine mål og oppdage hvor magisk livet kan være.