Blogg, Kjærlighet

OM DET STØRSTE I VERDEN – KJÆRLIGHETEN

Hva er kjærlighet?

Så uendelig mye er skrevet om kjærlighet siden tidenes morgen og likevel vet vi så lite: forfattere, diktere og kunstnere har blitt inspirert av kjærligheten i århundrer.

Uten kjærlighet kan vi ikke overleve. Kjærligheten er en mektig, stimulerende og motiverende drivkraft i livet. Det er den spesielle, magiske ingrediensen som gjør livet verdt å leve.

Men, dessverre har mange opplevd å forelske seg i tilsynelatende ”feil” partner etterfulgt av kjærlighetssorg, depresjon og lidelse.

Dette mønsteret kan gjenta seg hver gang vi møter en ny partner og etter hvert vil man føle seg hjelpeløs og trekke seg inn i en enslig tilværelse.

Problemet er ofte at vi ikke kjenner verken oss selv eller partneren godt nok og har vanskeligheter med å formidle våre forventninger og behov. De fleste tar utgangspunkt i at partneren har samme behov og forventninger i et kjærlighetsforhold som en selv.

Men vi er forskjellige. Her kan astrologien gi oss verdifulle ledetråder i vår søken etter å forstå vår partner og oss selv, slik at vi kan finne frem til en felles plattform hvorfra vi utvikler trygge og givende kjærlighetsforhold.

Bare en liten titt på stjernetegnet forteller mye om våre basis behov i et forhold:

Væren og Skorpionen må ha lidenskap

Tyren og Vekten trenger å stimulere sansene

Tvillingen og Jomfruen ønsker mental stimulanse

Krepsen søker trygghet

Løven vil ha oppmerksomhet

Skytten er eventyrlysten

Stenbukken må ha struktur

Vannmannen trenger et godt vennskap

Fisken er avhengig av det romantiske og mystiske.

 

«Den kloke beharsker sine stjerner, den uvitende beharskes av dem»

Shakespeare