Blogg, Kalender

HOROSKOP DESEMBER

VÆREN

21. Mars – 20 April

Etter tre uker baklengs vandring på himmelen, snur planeten Merkur og oppfordrer deg til å stifte fred med fortiden og ha fokus på her og nå. Det er den beste tiden på året for å gi slipp på gamle konflikter, tilgi deg selv og andre. Den 24 og 25 desember er Månen i Løvens stjernetegn og sørger for en vidunderlig og uforglemmelig julefeiring. Hvis romantikken var litt treg og problematisk de siste månedene, avslutter du året i stor stil.

TYREN

21. April – 21. Mai

Denne måneden vil tre store planeter på himmelen bevege seg inn i Skyttens stjernetegn – det tegnet som står for bl.a. eventyr og lek. Dette betyr at universet oppfordrer deg til å slå deg litt løs og nyte hyggelig samvær med dine kjære og nære. Fokus er på kjærlighet og festlige sammenkomster. Er du singel og ikke vil være det, så er denne måneden full av muligheter til å finne deg en kjæreste. Reiser du til utlandet i slutten av måneden, vil du få mange hyggelige opplevelser.

TVILLINGENE

  1. Mai – 21. Juni

Dette er årets festligste måned: tiden er inne for å samle venner, familie og hyggelige bekjentskaper til en stor feiring. Fullmåne i slutten av måneden er i det hjemmekjære stjernetegnet Krepsen og oppfordrer deg til å sørge for underholdningen hjemme hos deg. Men du kan også bli ”kidnappet” av dine kjære til en festlig sammenkomst som blir arrangert av andre og hvor du ikke trenger å gjøre stor innsats. Nyt og la dem skjemme deg bort.

 

KREPSEN

Juni – 22.Juli 

Kjærlighetsplaneten Venus er i den romantiske sektoren i horoskopet ditt, og sørger for at romantikken blomstrer i hele desember. Mange single Krepser vil møte noen fra fortiden som ønsker å ta opp tråden. Vurder gjerne om du ønsker å åpne hjertet ditt igjen til en gammel flamme, men ikke lov noe konkret. Vent til over nyttår. Fullmåne den 21.desember er i ditt eget tegn og belyser alle de gode følelsene, forelskelsen og gleden.

 

LØVEN

  1. Juli – 23. August

Med tre planeter i Skytten – det mest optimistiske, eventyrlystne stjernetegnet som er på vei til den lekne sektoren i horoskopet ditt kan du forvente mye fest og moro i nesten hele desember. Rydd opp i kalenderen og lag plass for det vil dukke opp mange festlige invitasjoner. Og får du mulighet til å reise – gå for det! En utenlandstur blir spennende og vil styrke kjærligheten mellom deg og partneren. Er du singel – flørt i vei og nyt oppmerksomheten.

JOMFRUEN

24. August – 23. September

Denne måneden kan du se frem til mange hyggelige sammenkomster med venner og familie. Julegaver blir både store og flotte og for mange Jomfruer kan dette bli tiårets beste desember. Vurderer du å ta nyttårsferie i utlandet så kan den vise seg til å være et kjempelurt valg. I romjulen og nyttårshelgen kommer flørt, romantikk og herlige forelskelser mer og mer inn i bildet og lover en spennende begynnelse på det nye året.

VEKTEN

24. September – 23. Oktober

Du er full av gode idéer, tenker raskt og effektivt og finner praktiske løsninger på det meste. Utlandet lokker og du finner lett et spennende reisemål for deg og din kjæreste. Månen er i det sjenerøse stjernebildet Løven i julen, og hvis du handler i siste liten kan du lett bli for ekstravagant med julegaveinnkjøp. Hold deg til budsjettet ditt og husk at det er tanken som teller. Den flotteste gaven er egentlig din tilstedeværelse og oppmerksomhet – vær raus med det ovenfor dine kjære.

 

SKORPIONEN

24. Oktober – 22. November

Dette er en måned full av optimisme og glede og du ser lyst på fremtiden. Tiden er inne for å tilgi, glemme og spre bare god energi og gode tanker til alle du møter. Og drømmer du om en herlig jule-og nyttårsferie, så reis gjerne til et sted som gir deg mening og spennende opplevelser. Det har vært mye uforutsigbarhet knyttet til kjærlighet og relasjoner, men denne måneden vil mye stabilisere deg og du kan se frem til mange hyggelige opplevelser.

SKYTTEN

23. November – 21. Desember

Dette er din måned og du avslutter året i susende fart. Du har tro på deg selv og har lett for å ordne opp i de problemene som måtte duke opp. Optimismen din er uimotståelig. Nymåne i ditt eget tegn den 7.desember oppfordrer deg til å sette i gang med nye og spennende prosjekter. Tiden er også gunstig for reiser, og du kan unne deg en jule-og nyttårsferie til et sted som vil gi deg minnerike opplevelser.

STENBUKKEN

  1. Desember – 20. Januar.                                                              En planetarisk posisjon mellom den ildfulle planeten Mars og den nostalgiske Neptun i begynnelsen av desember kan få deg til å rette fokus på fortiden. Du kan gjerne hedre gamle minner, men kom rask tilbake til nåtiden og de gode, positive følelsene som resten av måneden har å tilby. I midten av måneden vil den stabile og praktiske planeten Saturn kontakte kjærlighetsplaneten Venus og tiden er gunstig for romantiske forpliktelser. Er du singel, kan du møte noen som er klar for å gå inn i et langvarig forhold.

VANNMANNEN

21. Januar – 18. Februar

Du elsker sosiale sammenkomster og har alltid en livlig og eventyrlysten gjeng av venner som du kan kontakte hver gang du er i party humør. Tiden er gunstig for å underholde og bli underholdt. Selvtilliten er stor, du er livlig, leken og et naturlig samlingspunkt i enhver forsamling. Denne måneden tilbyr mye glede, fest og moro og det er som om universet oppfordrer deg til å glemme hverdagen, jobben og alt annet som ligner på ansvar. Nyt!

 

FISKENE

19. Februar – 20. Mars

Du er inne i en super tid for jobb og karriere, og det vil fortsette inn i 2019. Dette vil kreve mye av din hverdag og det blir ikke så lett å ha mye tid til overs for julebord og andre førjulsfester i desember måned. Men i selve julen når Månen beveger seg inn i det lekne og kjærlige stjernetegnet Løven, kan du slappe av og hygge deg sammen med familie og venner. Årets julefeiring blir vidunderlig og full av varme, glede og minnerike opplevelser.