Blogg, Kalender

HOROSKOP NOVEMBER

VÆREN

21. Mars – 20 April

Romantikk og kjærlighet blomstrer og du oser av lidenskap og hengivenhet. Kjærlighetsplaneten Venus er i relasjonssektoren i horoskopet ditt i hele november og tiden er inne til å feire kjærligheten, reise til et romantisk sted eller forlove seg. Si ja til alle festlige invitasjoner, og er du singel kan du møte drømmepartneren på en fest. Livet smiler, optimismen stiger og det føles som om du har hele verden for dine føtter. Den ekspansive, lykkebringende planeten Jupiter bytter tegn den 8. november og markerer begynnelsen av et helt år med vandring, utforsking og eventyrlyst.

TYREN

21. April – 21. Mai

Snakk om gode tider! Lykkeplaneten Jupiter er gunstig plassert i horoskopet ditt og inspirerer deg til å være nysgjerrig, leken og eventyrlysten. Ikke la noen begrense deg og gi full gass for alt det du virkelig elsker å gjøre. En vidunderlig posisjon mellom den kjærlige Venus og den lidenskapelige Mars rundt den 9. november kan hjelpe deg til å rydde opp i eventuelle misforståelser med din elskede. Hvis det ikke er noen konflikter mellom dere er denne tiden fin til å engasjere seg i en dypere form for lidenskap og kjærlighet, som for eksempel tantrisk sex.

TVILLINGENE

  1. Mai – 21. Juni

Gled deg til en super duper måned: tonnevis av underholdning, festinvitasjoner, masse gøy og moro! Dater du noen litt uformelt, kan du endre statusen på en vidunderlig måte. Ikke vær redd for avvisning – alt du trenger er bare å spørre om en mer forpliktende eller ”exclusive” status og du får det som du vil. Er du singel og ikke vil være det, er dette en glimrende periode til å gjenoppta jaktsesongen.

Ta med bestevenninna eller jentegjengen på ”window shopping” i midten av november, lag en slagplan og bruk lang tid før du bestemmer deg hva du skal bruke pengene på.

KREPSEN

  1. Juni – 22.Juli 

Dette er måneden da du virkelig kan slå ut håret og gå for det overflødige og maximalistiske. Den ekspansive planeten Jupiter går inn i det mest eventyrlystne tegnet og alt er lov! Si ja til alle festlige sammenkomster, inviter gjerne selv til noe gøyalt, reis, gå på shopping, ta med en venninne på spa…gjør det du synes er moro. Er du singel og ønsker deg en kjæreste bør du komme deg ut av sofaen og ut døren: prinsen dukker ikke opp på dørterskelen din – du må ut og mingle.

Er du i et forhold så gjelder det andre regler: her kan du diske opp et utsøkt utvalg av kosemat og nyte en eller flere Netflix-chill kvelder med din kjære.

LØVEN

  1. Juli – 23. August

Den lekende og lykkebringende Jupiter bytter tegn og markerer begynnelsen av en meget god periode for deg. Hovedfokuset er på barn, fritid og kjærlighet og du kan regne med å ha hell med deg på alle disse områdene. Er du singel og åpen for å få en kjæreste kan du forvente en hel parade av søkere for denne ledige stillingen. Du kan også regne med at volumet øker på den sosiale arena. Har du slitt i de områdene i det siste kan du nå legge ting bak deg og koble av. Muligheter til å reise, bygge nettverk, delta på kurs og utvide dine horisonter vil dukke opp når du minst forventer det og da er det viktig å følge med. Vær åpen og mottagelig for morsomme, lærerike og eventyrlige opplevelser.

JOMFRUEN

24. August – 23. September

Den mektige planeten Jupiter som bringer oss hell, lykke og velstand, lyser opp familiesektoren i horoskopet ditt fra og med 8. november og ut hele neste år. De nære ting i livet prioriteres og du vier mer tid til ditt hjem og dine kjære. Vurderer du å kjøpe hus, hytte, utvide leiligheten eller reise jorda rundt, så vil Universet skjenke deg med de mest fantastiske mulighetene. Kjernefamilien kan også øke og noen familiemedlemmer flytter til utlandet. Reiser og relasjoner til andre kulturer kommer mer som en naturlig del av ditt liv. Bruk de første ukene av november til å rydde opp i noen gamle konflikter (les krangling) med din kjæreste og gled deg til herlige forsoninger i sofaen med en kopp te eller et glass vin.

VEKTEN

24. September – 23. Oktober

Kjærlighetsplaneten Venus er i ditt eget tegn hele denne måneden og bringer deg massevis av energi og også et helt hav av beundrere til å velge mellom. Det siste gjelder kun den single Vekten som ønsker seg en kjæreste. For den etablerte vil kjærligheten blomstre som aldri før og du kan glede deg til mange romantiske stunder med din kjære. Selvtilliten er på topp og gode tider ligger foran deg nå. Det skjer også et viktig planetarisk skifte: planeten Jupiter som bringer oss bl.a. lykke og fremgang markerer sin ett år lange reisen gjennom kommunikasjonsområdet i horoskopet ditt. Det er her at viktige samtaler og reiser foregår og det er åpenbart at det sosiale livet ditt blir mer aktivt. Forvent en variasjon av nye bekjentskaper og solid nettverksbygging.

SKORPIONEN

24. Oktober – 22. November

November er din måned og Universet vil sørge for at du får mange høydepunkter. Lykkeplaneten Jupiter går inn i pengesektoren i horoskopet ditt og blir der i ca. et år fremover. Betyr dette at du kommer til å vinne i lottoen eller gifte deg med en millionær? Vel, ikke helt; og det er muligens mye viktigere for deg å fokusere på å bruke energien til å gjøre en god jobb, uten å tenke på belønning. Penger kommer lettere til deg nå, men du må fortsatt gjøre jobben selv. Og rent erfaringsmessig vet du veldig godt at du oppnår de beste resultater med egen innsats. Optimismen stiger i alt som er relatert til økonomi, men også i kjærlighet. Nå er det er mye lettere å rydde opp i gamle konflikter med kjæresten. Din oppgave er å gi slipp på gamle negative følelser og gå videre. Er du singel kan du bli forført av en sensuell skapning i slutten av måneden.

SKYTTEN

23. November – 21. Desember

Det skjer store ting i november i horoskopet ditt: den ekspansive planeten Jupiter som hersker over tegnet ditt går inn i stjernebildet Skytten – altså ditt eget stjernetegn og blir der hele neste år. Dette lover lykkelige og spennende tider fremover. Du kan glede deg til mer velstand, hell og fremgang på de fleste områder i livet ditt. Optimismen er stor og du ser få begrensninger. Bare husk at mer enn nok kan også bli for mye av det gode, og ha et nøkternt og jordnært forhold til alt du foretar deg. Kjærlighetsplaneten Venus inspirere deg til fine manerer og god oppførsel mot dine kjære. Styr unna sarkastiske kommentarer – uansett hvor morsomme du synes de er.

STENBUKKEN

  1. Desember – 20. Januar

Den store planeten Jupiter flytter inn i den eventyrlige og nysgjerrige Skytten der den forblir i nesten ett år fra den 8. november og oppfordrer deg til å bruke det kommende året til å vokse, lære og le. Jupiter passerer den spirituelle sektoren i horoskopet ditt og du vil trives med å trekke deg tilbake, lade batteriene, meditere og søke innover. Er du allerede spirituell vil du oppleve mange spennende muligheter til å ekspandere dine evner. Men, hvis du er av den mer pragmatiske og skeptiske typen, vil du oppleve ting som gjør at livets verdier består av mer enn materielle goder. Les gjerne selvutviklingsbøker eller ta noen online kurs, men ikke vær alene hele tiden. Husk at du er oppfordret til ikke bare å vokse og lære, men også å le.

 

VANNMANNEN

21. Januar – 18. Februar

Den store lykkeplaneten Jupiter forlater karriereområdet i horoskopet ditt og går inn i området for gruppeaktiviteter. De fleste som er født i tegnet ditt har allerede oppnådd eller er på god vei til å oppnå sine målsettinger. Tiden etter dette er også bra og du må bare omprioritere og utvide nettverket. Ny teknologi opptar deg denne måneden mer enn vanlig og du vil også møte personer med samme interesser som støtter opp om deg. I tiden fremover er det mye fokus på sosiale aktiviteter og samlinger med gode venner. Glem ikke å ta med kjæresten. Den single Vannmannen kan glede seg til et spennende bekjentskap i slutten av måneden, som kan bli til noe mer. Du er eventyrlysten og tar gjerne sjanser til å prøve nye ting – noe du alltid har drømt om men ikke fått til, som for eksempel fjellklatring, ny ekstravagant hårfarge eller en ny kul klesstil.

FISKENE

19. Februar – 20. Mars

Planeten Jupiter som skjenker oss med litt ekstra hell og lykke, beveger seg ut av område i horoskopet ditt som står for lange, utenlandske reiser. Men fortvil ikke, for den lykkebringende planeten går inn i horoskopsektoren for karriere og sosial status. Det betyr at du kan regne med å oppnå fremgang, vekst og velstand i disse områdene. Romantikk og lidenskap står også på agendaen takket være den kjærlige Venus og den fyrrige Mars som skaper en vakker himmelsk allianse. Har du en kjæreste kan du gjerne planlegge en spennende og romantisk overraskelse for ham. Er du singel, men ikke ønsker å være det, grip tak i en venninne og sjekk det nye hippe utestedet, eller prøv en aktivitet som har nylig pirret sansene dine. Eventyret kaller.