Blogg, Kalender

HOROSKOP OKTOBER

VÆREN

21. Mars – 20 April

Når kjærlighetsplaneten Venus begynner å bevege seg bakover på himmelen i første uken av oktober kan det oppstå komplikasjoner og uoverensstemmelser med din elskede. Du bør unngå å ta viktige avgjørelser hvor kjærlighet og romantikk er involvert. Nymåne den 8 oktober lyser opp relasjonsområdet i horoskopet ditt og oppfordrer deg til å stifte fred med dem som du er på krigsstien med. Du kan være den første til å initiere forsoning og gjøre slutt på gamle konflikter. Økonomien går litt tregt, og hvis du vurderer en investering eller trenger en finansieringsplan, bør du søke profesjonell hjelp. Avtal gjerne et møte med en økonomisk rådgiver i dagene rundt fullmånen – den 24 oktober.

TYREN

21. April – 21. Mai

Den 5 oktober vil kjærlighetsplaneten Venus begynne sin baklengs vandring, en såkalt retrograd bevegelse. Dette skjer i det området i horoskopet ditt som har med relasjoner og kjærlighet å gjøre og indikerer at de neste seks ukene ikke egner seg til å inngå bindende løfter som for eksempel forlovelse eller bryllup. Parforhold vil føles mer komplisert enn ellers og det kan ta lengre tid før det ordner seg. Er du singel, kan du møte noen fra din fortid, kanskje en tidligere kjæreste som ønsker å ta opp tråden med deg. Vurderer du en forsoning, sørg for å ha nye løsninger på deres gamle problemer.

TVILLINGENE

  1. Mai – 21. Juni Du føler deg kreativ og har mange nye ideer som du deler med andre. Regn med positive tilbakemeldinger, men økonomisk belønning må du vente med, for pengene kommer ikke så fort som du håper på. Er du singel og på jakt etter romantiske eventyr, er tiden perfekt for flørt, romantikk og forelskelse. Du strutter av selvtillit og sjarmerer de fleste du møter. Dette er måneden for fest og moro – slå deg løs og nyt senhøst romantikken. Mange single Tvillinger kommer til å forelske seg i løpet av oktober. Jobb og arbeidsforpliktelser skrider frem i slutten av måneden.

KREPSEN

  1. Juni – 22.Juli  Kjærlighetsplaneten Venus går baklengs i første uken av oktober i den sektoren i horoskopet ditt som står for lek, moro og forelskelse. Sannsynligheten er stor for at en gammel flamme eller noen du var veldig tiltrukket av for en stund tilbake, er på vei tilbake i livet ditt. Hvis du fortsatt er interessert kan du være den første til å sende en invitasjon for en romantisk sammenkomst. Men hvis du ikke er interessert, si det tydelig og fall ikke for fristelsen til å leke med andres følelser. Fullmåne i slutten av måneden velsigner alle økonomiske transaksjoner.

LØVEN

  1. Juli – 23. August

Du er inne i en tid med mange festlige sammenkomster og setter pris på å være sammen med andre mennesker. Kommunikasjonsplaneten Merkur står i en omstridt vinkel til den intense planeten Pluto i første uken av måneden, og du bør være forsiktig med hva du sier til venner, familiemedlemmer og arbeidskolleger: en diskusjon kan fort bli til en krangel. Blir du ordentlig provosert kan du lett si sårende ting som ikke kan tas tilbake. Unngå intriger hvor makt kommer inn i bildet. Penger knyttet til bolig og investeringer i eiendom ser lovende ut. Tiden er gunstig for kjøp, salg eller renovering av hjemmet i dagene rundt fullmåne, den 24 oktober.

JOMFRUEN

24. August – 23. September

Du er inne i en lykkelig og fremgangsrik periode i livet. Det meste går din vei og du har full kontroll. Du er aktiv og engasjert i jobben og får mange positive tilbakemeldinger. Det er kun kjærlighetslivet som trenger en boost og du kan gjerne overraske din partner med en romantisk ferie. Fullmåne den 24. oktober lyser opp reisesektoren i horoskopet ditt og oppfordrer deg til å hoppe på et fly med din elskede og pleie kjærligheten. Er du singel kan du se frem til Halloween – kjærlighetsplaneten Venus er i opposisjon med den uforutsigbare planeten Uranus og kan overraske deg med gjenoppliving av en gammel flamme.

VEKTEN

24. September – 23. Oktober

Energiplaneten Mars har beveget seg inn i området for lek og moro i horoskopet ditt, og du ser etter nye eventyr og spennende intellektuelle erfaringer. Hvis partneren din føler seg forsømt kan du bruke denne energien til å snakke ut og rense luften. Vær ærlig og rydd opp i misforståelser. Planeten Venus beveger seg baklengs i pengesektoren og oppfordrer deg til å avvente med store innkjøp og investeringer til neste måned. Hvis du absolutt må gjøre det, ta vare på kvitteringen og les det som står med liten skrift.

SKORPIONEN

24. Oktober – 22. November

Dette er en behagelig måned og kjærligheten er herlig. Din private økonomi og pengebruk kan kreve at du kommer med noen viktige avgjørelser. Kanskje har du ignorert eller ikke ønsket å tenke på det i en lang periode, men nå er tiden inne til å møte de harde fakta og bestemme deg for hva som bør gjøres. Fullmåne i slutten av måneden lyser opp relasjoner i livet ditt og oppfordrer festlige aktiviteter med venner eller familie. Nyt det gode liv med god mat og gode klemmer – hva kan bli bedre enn det? Unngå temperamentsfulle diskusjoner, for lunta kan være kort.

SKYTTEN

23. November – 21. Desember

Planetenes posisjon i horoskopet ditt denne måneden oppfordrer deg til å kose deg og nyte tilværelsen med god samvittighet. Dette betyr at du skal jobbe med ønskelisten din – hvor vil du reise og med hvem? Hvis du ikke har lagt penger til side for en lang og eventyrlig reise, kan en oval weekend gjøre susen. Kjærlighetsplaneten Venus beveger seg baklengs hele måneden og du bør samle alle løse tråder og være sikker på at alle rundt deg er bevisste på sin plass i livet ditt. Når det gjelder jobb og karriere bør du satse mer på nettverksbygging som vil bringe deg verdifulle nye kontakter.

STENBUKKEN

  1. Desember – 20. Januar

Leter du etter en unnskyldning for å ta deg litt fri, se på det du har utrettet de siste ti månedene og ta deg en velfortjent pause. Fire planeter lyser opp vennskapssektoren i horoskopet ditt og du bør takke ja til de fleste festlige invitasjoner. Regn med at du blir midtpunktet og får mye positiv oppmerksomhet av det motsatte kjønn. Nyt det – etter så mye hard jobbing fortjener du litt fysisk distraksjon. Er du på jakt etter kjærligheten, er det stor sannsynlighet for at du finner den i løpet av denne måneden. Vær obs på maktkamper med autoriteter: det kan utsette forventet bonus eller forfremmelse

VANNMANNEN

21. Januar – 18. Februar

Den flammende energiplaneten Mars stormer gjennom tegnet ditt hele denne måneden og ditt sosiale liv skyter fart. Du har aldri trengt hjelp til å være den du er, men nå med denne sterke energien i din tjeneste, kan du skremme mange rundt deg som ikke vet hvor viktig det er for deg å være sann, rettferdig og ekte. Vær varsom når du debatterer, men gi deg aldri. Server din vrede i myk innpakning. Er du sikker i din sak, skal du ikke la deg stoppe. Fullmånen den 24 oktober lyser opp hjem og familie området i horoskopet ditt. Planlegg i god tid og inviter til en stor familiefest.

FISKENE

19. Februar – 20. Mars

Kjærlighetsplaneten Venus beveger seg baklengs i nesten hele oktober og hvis du ønsker det, gjør det mulig å bli gjenforent med noen fra din fortid; enten en tidligere kjæreste eller en venn du ikke har sett på lenge. Nymåne den 8 oktober er i den vennlige Vektens tegn og inspirer deg til å hygge deg med gode venner. Med fire planeter i horoskopsektoren for lange reiser, kan du trygt planlegge og foreta en lenge ønsket reise. Dette er årets store og beste reisemåned. Planlegg gjerne en opplevelsesreise til et spirituelt sted som gir deg både kunnskap og åndelig visdom. Dette kan bli en transformerende opplevelse, og du vil føle deg fornyet og styrket når du kommer hjem.