Blogg, Featured, Kjærlighet, Livsstil

HVOR BLIR DET AV KJÆRLIGHETEN ?

Kan lidenskapen blomstre i et langvarig forhold? 

Lidenskapen og forelskelsen i et parforhold varer ikke evig og halvparten av alle ekteskap ender i skilsmisse. Alle kan trenge en energi-innsprøytning og hjelp til å se hverandre i et nytt lys igjen.

Kan vi lære noen teknikker som kan hjelpe oss til å finne tilbake til gnisten og redde et forhold som er i ferd med å gå kaldt, og vil de samme teknikkene holde lidenskapens flamme vedlike og skape større nærhet i parforholdet?

Det første som trengs er å oppnå en ny følelsesmessig og fysisk intimitet sammen. Rutiner virker drepende på lysten og alt som gjentas regelmessig blir etter hvert kjedelig.

MER INTIMITET

For å vekke til live den rette atmosfæren kan dere forberede et sensuelt elskovsrede på forhånd. Det er noe rituelt, nesten seremonielt ved forberedelsene dere kan gjøre for å skape den riktige stemningen.

Stimuler hele sanseapparatet ved å gjøre soverommet til et lystens tempel; et sted der begge kan slappe av og ha fokus kun på å tilfredsstille hverandre.

Ta en titt på soverommet og rydd unna alt som kan være forstyrrende som for eksempel ringeklokke, mobil og enhver ubehagelig lukt.

Sjekk om rommet appellerer til ale dine sanser.

Fyll rommet med duftende blomster eller tenn på duftlys.

Luktesansen er et kraftig afrodisiakum som kan bidra til å vekke sansene og skape en berusende atmosfære.

Sett på dempet bakgrunnsmusikk, helst uten tekster.

Volumet bør være lavt nok til at du kan høre deg selv og partneren puste.

La sengen være rommets innbydende midtpunkt og innred med myke puter, velduftende sengetøy og sørg for å ha håndklær og massasjeolje innen rekkevidde.

Ta et bad sammen, smør hverandre med oljer og masser hverandre. Gjør gjerne noen yoga eller meditasjonsøvelser for å slappe av.

Det dere gjør er ikke så viktig som hensikten bak handlingen.

Bare det å legge alt til rette for elskovstunden, vil det gi en spesiell status. Det bør bli et ritual som hever opplevelsen over det dagligdagse. Dette er i seg selv en forløper til forspill og dere kan bli overrasket over hvor raskt det tenner lidenskapens ild.

Kle deg spesielt til elskoven. Elskende par på gamle Kamasutra bilder er sjelden nakne, for en delvis avkledd elskovspartner kan være mer erotisk enn en fullt påkledd. Prøv den samme tilnærmingen og ta på deg noe dristig, eller gå bare i undertøyet.

Kjøp deg gjerne forførende undertøy og la partneren oppdage det når du ber ham eller henne om å kle av deg. Hva du tar på deg og hvordan du tar det av deg kan gjøre elskoven fra en vane til en begivenhet.

Husk at alt som fører seksualiteten ut av kjedsomheten, ensformigheten og rutinen er nødt til å være bra.

Vær så oppfinnsomme som dere vil; helt uten hemninger og husk at det skal være gøy. Jo mer vågale dere er, jo mer opphissende blir det. På den måten vil dere gi både sinn og kropp nye opplevelser.

Fantastisk sex handler ikke bare om å gi hverandre fysisk nytelse. Man må være i den rette sinnstilstanden.

Elskoven begynner allerede om morgenen: sørg for å gi kyss og klem til din partner, send sexy meldinger på mail, chat eller sms i løpet av arbeidsdagen – du gjør dagen mye lysere og samtidig sørger du for at partneren gelder seg til å komme hjem til deg etter jobben.

Det er noe spesielt med skriftlige meldinger – de er som små hemmeligheter og kan gjøre mye for å utvikle intimiteten mellom dere.

En håndskrevet erotisk beskjed i din elskedes veske eller på hodeputen om morgen med et pirrende forslag, kan også høyne forventningene.

En gang i måneden kan dere arrangere en heftig date på forskjellige steder i nærområdet, eller dere kan reise bort en weekend.

For eksempel kan dere avtale å møtes i en bar på fredag etter jobb.

Og hvis det er vanskelig å late som om dere ikke kjenner hverandre kan dere nedlegge veto mot temaer som har med hverdagen, barna, økonomien eller jobben å gjøre.

Å være på et nytt sted kan gjøre det lettere for dere å kunne oppføre dere annerledes.

Lykke til!