Blogg, Featured

HOROSKOP AUGUST

VÆREN

21. Mars – 20 April

Du elsker aktiviteter som får adrenalinet til å pumpe og liker å imponere med risikofylte aktiviteter. Vær forsiktig med å ta unødvendige sjanser og spør deg selv om det er verdt det? Hold heller fokuset på kjærlighetsforholdet ditt.

Planetene Venus og Saturn står i en stressende posisjon til hverandre og kan indikere bl.a. følelsesmessige sår i nære relasjoner. Kanskje partneren din synes at du bruker for mye tid på jobben? Husk at alle jobber har en utløpsdato, det har ikke gode parforhold.

TYREN

21. April – 21. Mai

Planeten Venus, som er oppkalt etter selveste kjærlighetsgudinnen i romersk mytologi, beveger seg i stjernebildet Vekten og retter fokus på relasjoner og harmoni. Har du opplevd uoverensstemmelser med dine nærmeste i sommer, er tiden nå inne for samarbeid og fred. Planlegg gjerne hyggelige sammenkomster med dine kjære og vær åpen for kompromissløsninger. Vis empati og forståelse hvis kjæresten din ser forvirret ut. Alt kan løse seg allerede i begynnelsen av måneden.

Det vil også bli mulighet for å balansere økonomien din, så bestill time med en økonomisk rådgiver og gå over inntekter og utgifter.

TVILLINGENE

  1. Mai – 21. Juni

Rundt den 6. august vil planeten Venus gå inn i kjærlighetssektoren i horoskopet ditt. Er du singel, står du overfor en av årets beste perioder til å finne kjærligheten. De neste tre ukene blir som en kjærlighetsbuffet som du kan smake og vrake fra. Er du allerede i et forhold, bruk denne tiden til å forføre partneren din på nytt.

I siste uke av måneden vil planeten Mars bevege seg i investeringsområdet i horoskopet ditt. Planeten er oppkalt etter krigsguden Mars fra romersk mytologi og nåde den som prøver å utnytte eller lure deg når denne krigeren er på vakt.

KREPSEN

  1. Juni – 22. Juli

Du har jobbet veldig hardt i det siste og tiden er inne for å nyte fritidslivet. Med planetene Saturn og Pluto i relasjonssektoren i horoskopet ditt, blir dette lettere sagt enn gjort. Du har lett for å ”piske” deg selv over alt det du ikke ha oppnådd istedenfor å være stolt over de gode resultatene du har fått til. Len deg tilbake og nytt sensommeren.

Hold håpet oppe hvis du prøver å ordne opp i et tidligere forhold. Ingenting er avgjort, spesielt hvis begge er villige til å møtes på halvveien. I slutten av måneden kan det bli lettere å avslutte en økonomisk transaksjon som har skapt problemer tidligere i år.

LØVEN

  1. Juli – 23. August

Når kjærlighetsplaneten Venus tasser inn i den mega sjarmerende Vekten i kommunikasjonssektoren i horoskopet ditt rundt den 6., blir du mer farlig enn ellers. Det blir lekende lett for deg å forlokke og å forføre. Ikke rett denne energien mot dem du ikke vurderer seriøst – uskyldige hjerter kan bli knust.

Solformørkelsen den 11. er i ditt eget tegn og oppfordrer deg til å foreta den lenge ønskede makeover. Dette er måneden da du kan bli den du ønsker å være – bestill frisør og stylist time og kvitt deg med gammelt ”søppel”.  Merkur er også i ditt eget tegn og dette lover godt for lek og moro. Vær litt forsiktig med for mange risikofylte aktiviteter – det er bedre å våkne frisk og intakt enn å bli berømt på Instagram for dine kroppslige skader.

JOMFRUEN

24. August – 23. September

Kjærlighetsplaneten Venus forblir i tegnet ditt frem til 6., og du må ikke forvente at den imponerende horden av beundrere forsvinner. Faktisk er en av dem ganske utholden og bestemt på å bli bedre kjent med deg. Enten du er klar eller ikke, så vil universet sette deg opp på enda en uforventet blind date.

Etter den 12., når planeten Mars beveger seg tilbake i lek og fornøyelses sektoren i horoskopet ditt, vil du få mulighet til enten ta opp tråden med en eks, eller rydde opp i eksisterende forhold og starte på nytt.

Hvis du skal foreta noen økonomiske transaksjoner , sørg for å ha alle papirene i orden, forvent forsinkelser, smil pent og vær tålmodig.

VEKTEN

24. September – 23. Oktober

Du vil elske denne måneden for selveste kjærlighetsplaneten Venus, går inn i tegnet ditt den 6. og skrur opp volumet på din allerede livsfarlige sjarm. Venus forblir i tegnet ditt helt frem til 9. september og lover beundrere i alle form og fasonger. Vær varsom med andres følelser og gi ikke falske forhåpninger – flørt ikke hvis du ikke er virkelig interessert.

Den pratsomme kommunikasjonsplaneten Merkur vil sørge for at ondsinnet sladder når dine ører i slutten av måneden. Prøv å motstå fristelsen til å spre det videre og ikke la noen manipulere det myke hjertet ditt med fake news.

SKORPION

24. Oktober – 22. November

Mars og Uranus er 90 grader fra hverandre den 1. august og det gir denne måneden en flammende og uforutsigbar start. Dette kan være helt vidunderlig, eller ikke… Føler du at et møte med en potensiell date blir hetere for hvert minutt som går – nyt det. Hvis det er temperamentet ditt som blir hetere, unnskyld deg selv og trekk deg tilbake. Unngå anspente situasjoner.

Etter den 6. august vil Venus sørge for at du nyter herlige og magiske møter med noen du er veldig tiltrukket av. Din oppgave er å tømme kalenderen din når du har mulighet og for så lenge du kan.

Finansene dine krever at du jobber mer og ordner opp i detaljene – noe som er din spesialitet.

SKYTTEN

23. November – 21. Desember

Vurderer du å løfte et nytt romantisk bekjentskap til nye høyder, er dagene rundt den 7. mest gunstige. Den kjærlige Venus og impulsive Mars er gunstig plassert i forhold til hverandre og gir himmelsk velsignelse til nye forhold og nye møter. Pass på å ikke bli for ekstravagant i utseende, oppførsel og pengebruk.

Slutten av måneden er gunstig for økonomisk fremgang og du bør ha alle viktige forretningsmøter på agenda i denne perioden. Du vil kunne forhandle, reforhandle og kanskje også gi gode råd til noen du er glad i, basert på dine erfaringer. La intuisjonen din lede deg.

STENBUKKEN

  1. Desember – 20. Januar

Den 6.august går planeten Venus inn i Vekten – det fredelige, harmoniske og samarbeidsvillige tegnet. Dette vil gi deg mulighet til å sjarmere din overordnede, en autoritetsfigur eller et eldre familiemedlem som ikke har vært så imøtekommende til dine behov tidligere. Tiden er også inne for å forhandle eller mekle for andre som står deg nært.

Det er en herlig hedonistisk forsamling av astrologiske energier den 25. august noe som gjør denne lørdagen perfekt til å gjøre akkurat det du har lyst til. Om det er å gå på kino med barna, ligge i sofaen og se på gamle tv-serier eller gå ut med venner er like bra. Det viktigste er å fjerne alle ansvarsfulle tanker og bekymringer for minst 24 timer – sammenhengende.

VANNMANNEN

21. Januar – 18. Februar

Forvent det uforventede i de første ukene av august. Og hvis du har planlagt noen festlige sammenkomster rundt den 10. august så kan du regne med at forpliktelser på jobb vil dukke opp og du må endre dine planer. Du vil også føle behov for å finne en partner å leke sammen med, når kjærlighetsplaneten Venus går inn i Vektens tegn og blir der de neste fem ukene. Dette betyr ikke nødvendigvis at du må forplikte deg og at dere må planlegge fremtiden sammen. Bare nyt hyggelig selskap fra din nye lekepartner uten å bekymre deg om hva som vil skje i fremtiden. Det er stor sannsynlighet for at du vil storkose deg.

Fullmåne i slutten av måneden vil rette fokus på økonomien. Les alle avtaler nøye før du signerer.

FISKENE

19. Februar – 20. Mars

Solformørkelsen den 11. august kan gjøre det vanskelig for deg å slappe av. Til gjengjeld vil din innsats på jobben bli lagt merke til og lyse opp dine karrieremuligheter fremover. Innimellom bør du sørge for å finne litt tid til å lade opp og holde energien intakt.

Fullmånen den 26. august vil overbevise deg om å foreta nødvendige fysiske endringer. Finn en ny måte å mosjonere på –noe som er morsomt og gir deg glede. Dans og svømming kan gjøre underverker for figuren og humøret.

Du er superromantisk og denne måneden bør du være flinkere til å sette ord på dine behov, fortelle akkurat hvordan du føler deg og hva du forventer.