Kalender

EKLIPSER

Vi er midt i en eklipse sesong – forrige fredag var vi vitne til den mest spektakulære måneformørkelsen i dette århundre og allerede 11. august kan vi se frem til en solformørkelse. Eklipser igangsetter vår utvikling og er en døråpner for høyere bevissthet og kreativitet.

Dette er en glimrende periode til å «føle» universets rytme og se hva planetene og stjernene har å tilby deg. Her kan kjennskap til astrologien være en hjelpsom guide: astrologi er læren om sammenhengen mellom livet på jorden og himmellegemenes bevegelser.

For å sette himmelen i forbindelse med jordiske forhold må man regne ut et horoskop som er et kart over solsystemet sett fra jorden på et gitt tidspunkt og på et bestemt sted.

Horoskopet ditt er din personlige GPS som hjelper deg til å navigere i livets terreng og guider deg frem til rett plass i livet.

Ønsker du en boost i kjærlighetslivet, karriererådgiving eller hjelp til å bedre relasjoner i livet så kan fødselshoroskopet vise dine muligheter, utfordringer og veien videre mot målet.

Et personlig fødselshoroskop er et viktig verktøy i selvutviklingsprosessen, da det også belyser dine talenter og svakheter, og hjelper deg til bedre å forstå deg selv, din partner, dine barn, kolleger osv.

Ønsker du å få laget ditt personlige horoskop kan du kontakte meg på telefon 959 06 633 eller på mail: s.lea@online.no