Blogg, Featured, Kalender

RIKTIGE GAVER TIL VALENTINES

GAVER STYRKER PARFORHOLDET

Gaver er  tegn på omgjengelighet og skaper bånd mellom kjærester.  Og selv om du har skjønt hvor viktig det er å kjøpe gaver til din elskede, så må du for all del ikke la det stresse deg. Først og fremst kan du ha i tankene at gaven bør ha en symbolsk verdi. Du gir ikke penger, du gir oppmerksomhet, kjærlighet og hengivenhet.

Det er ikke så vanskelig å velge Valentin gaven.

Du kjøper gave til en nær person, en du kjenner godt og vet hva hun liker. Din gave viser oppmerksomhet og kjærlighet og hun vil bli klar over hvor mye du elsker og verdsetter henne. Spør deg selv: har hun i det siste nevnt noe om hva hun har kjempelyst til å gjøre, se eller oppleve? Kanskje hun har lyst til å gå på en konsert, se en operaforestilling eller en film på kino?

Prøv å utvide horisonten i tankeprosessen: hva slags person er hun, hva liker hun aller mest å gjøre? Er det noe i livet hennes som du kan forbedre/oppmuntre med en aktivitet eller en ting? Hemmeligheten er å følge med, og innen et par dager begynner du nok å danne deg et bilde over hvilken gave vil glede partneren din.

Hvis ikke, så kan hennes astrologiske stjernetegn avsløre den ultimate gaven:

Væren: Kvinner født i dette tegnet elsker fart og har du råd så vil en sportsbil smigre deres ego. De er aktive og vil også sette pris på et årsabonnement på byens beste treningssenter eller en aktivitetsladet weekendreise.

Tyren: Tyr-kvinnen liker dyre parfymer, eksklusiv sjokolade og silke undertøy. Det estetiske betyr mye og gavene bør være vakkert innpakket.

Tvillingen: Nysgjerrige Tvilling-kvinner elsker alle typer dingser: nyeste iPhone eller iPad vil falle i god smak. Bøker og teater billetter vil også behage henne.

Krepsen: Krepsen er sentimental slik at både antikviteter og en kveld ute for å se gamle filmer på f.eks. Cinemateket er gode valg. Hun liker også perlebesatte sølvsmykker.

Løven: Elegante designerklær og store gullsmykker vil alltid glede den glamorøse Løve-kvinnen. Det vil også middag på byens beste restaurant gjøre.

Jomfruen: Hun er opptatt av helse og velvære. Et års- abonnement på et helsesenter eller noe som er knyttet til en favoritt fritidsaktivitet, kan være en passende gave.

Vekten: Hun har utsøkt smak og blir direkte frastøtt av billige, smaksløse gaver. Gå for et gavekort fra en eksklusiv butikk eller byens beste spa.

Skorpionen: Skorpioner er gode detektiver og elsker å løse mord mysterier.  En krim bok, eller en bok om okkulte gåter er en god gave idé. Skorpion-kvinne vil også sette pris på eksotisk undertøy og uvanlige smykker med store edelstener.

Skytten:  Kvinner født i dette tegnet elsker å reise og en lang eventyrlig tur med mange friluftsaktiviteter vil glede den lekne Skytte-kvinnen.

Stenbukken: Hun verdsetter gaver som kombinerer det praktiske med kvalitet: en flaske god årgangsvin vil falle i smak. Det gjør også vintage smykker og klassiske parfymer.

Vannmannen: Hun liker alt som er originalt og annerledes: organiske helseprodukter, krystaller, englekort eller et kurs i astrologi kan være en passende gave for dem.

Fisken: Fisken elsker personlige gaver: parfymer, smykker og sko. Du kan aldri gjøre feil ved å invitere Fisk-kvinnen på en romantisk middag med levende lys.