Blogg, Kalender

Haloween og kjærlighetsmagi

Haloween kjærlighetsseremonier og trylleformler.

 

Haloween var den siste natten i året ifølge den gamle keltiske kalenderen. Det ble sagt at på denne natten vil alle hekser, trollmenn og andre onde ånder gå blant vanlige mennesker og spre frykt og onde gjerninger. Gode feer vil også dukke opp denne natten, men bare fra skumring til midnatt.

Haloween har alltid blitt ansett som spesielt lykkebringende for overnaturlige eksperimenter.

Her er noen av dem:

Se din fremtidige ektefelle

– Gå inn i et mørkt rom med et hvit stearinlys som eneste lyskilde.

Plasser stearinlyset foran et speil og se dypt inn, mens du spiser et eple eller kjemmer håret ditt. Det sies at etter noen minutter så vil ansiktet til din fremtidige utkårede vise seg i speilet rett over skulderen din.

 

  • En gammel keltisk overtro forteller at hvis du spiser saltet sild like før du går til sengs, så vil din fremtidige mann dukke opp i drømmen med et glass vann i hånden, for å slukne din tørst.

 

Hvem vil gifte seg først

  • Finn fire glassboller av samme størrelse og plasser dem på et rundt bord. I den første legger du inn en ring, i den andre en mynt, i den tredje kvist av appelsinblomst eller lyng, mens den fjerde blir tom. Damene som ønsker å ta denne testen har bind for øynene og må gå sakte tre ganger rundt bordet og berøre en av bollene. Den som berører appelsinblomst kvisten eller lyng vil gifte seg først, den som berører mynten vil gifte seg med en rik man, den som berører ringen vil oppleve hengiven kjærlighet mens den som berører den tomme bollen vil forbli ugift.

Hvilken type man vil du gifte deg med

  • Legg frem tre tallerkener på et rundt bord. Den ene tallerken fylles opp med klart vann, den andre med blekk eller gjørmete vann, mens den tredje forblir tom. Kvinnen som ønsker å vite sin fremtid har bind for øynene og ledes mot bordet med utstrakt venstre hånd. Hun får beskjed om å berøre en av tallerkener. Hvis hun berører tallerken med det klare vannet så vil hun gifte seg med en vakker mann; hvis hun berører tallerken med blekk eller gjørme så vil hennes utkårede være enkemann; hvis hun berører den tomme tallerken så vil hun nyte singel liv.