Blogg, Featured, Livsstil

MAGISK KJÆRLIGHET

HVORDAN HOLDE KJÆRLIGHETSMAGIEN LEVENDE

 For å la kjærlighetsmagien komme tilbake i et langvarig og stagnert parforhold er det viktig å ta seg tid til å vende oppmerksomheten mot parforholdet. Det kan kreve holdningsendringer, tid og planlegging.

Her er det tre steg som kan hjelpe deg til å tenne den gnisten som bragte dere sammen:

  1. Hvordan kan du minne deg selv på hvor mye du elsker din partner?

Husker du hvor spent du var da du skulle ha første middagsdate med partneren din? Du brukte lang tid til å kle på deg, pynte deg, fikse håret og gledet deg stort til å treffe daten din. Mest sannsynlig fantaserte du om hvor romantisk denne kvelden kom til å bli.

Og hvordan har du det nå? Når du skal møte din kone eller mann for middag på restaurant, gjør du det til et spesielt evenement eller tenker du:” ja, ja, jeg skal ikke noe spesielt i kveld, bare spise middag med min mann/kone?”

Vel, hvor mye magi tror du at du vil erfare med en slik holdning?

Hvis du behandler din partner som en kjæreste, vil du oppleve han/henne som en kjæreste. Hvis du behandler din partner som en ektefelle du tar for gitt, så vil du oppleve din partner som kjedelig og lite inspirerende.

  1. Planlegg hvordan dere kan feire forholdet

Gå tilbake i tiden da dere gjorde noe dere elsket å gjøre, men ikke har gjort på en god stund. Tenk:” Jeg glemte hvor mye jeg nøt å gjøre dette!” De fleste har lett for å glemme gøyale ting når vi ikke fokuserer på dem lenger.

Jo lenger du har vært sammen med partneren din, jo mindre anstrenger du deg for å nyte kjærlighetsmagien. Det er lett å ta hverandre for gitt og dette er en av hovedårsakene til at par blir lei hverandre etter noen år.

De vet ikke hvordan de skal feire forelskelsen og verne om forholdet. Bestem deg for å fokusere på å nyte tiden sammen med din kjære mye mer. Dyrk felles interesser og planlegg romantiske aktiviteter.

  1. Når kan du sette av tid for partneren og deg?

Parforholdet ditt er en verdifull gave i ditt liv og fortjener å bli feiret hver dag.

Du kan gi en liten kjærlig oppmerksomhet til partneren hver dag. Det kan være en liten kjærlig sms i løpet av dagen hvor du viser at du gleder deg til kvelden… Du kan ringe partneren på jobb eller sende mail hvor du forteller hva du helst vil gjøre istedenfor å være på jobb – det kan være noe som er ganske uskyldig som for eksempel å gå sammen på en lang tur i skogen, lage mat sammen eller å krype opp i sofaen foran TV og se på gamle klassiske filmer som dere begge liker…

Og når du er hjemme så husk å gi klem, kyss, skulder eller fotmassasje og drøss på med små komplimenter i løpet av dagen.

En gang i blant kan du slå på stortrommen og planlegge en spesiell begivenhet. For eksempel at første helg i hver måned planlegger du en overraskelse og siste helg i hver måned er det partnerens tur til å ta over stafettpinnen. Hold overraskelsen hemmelig til siste dag, men gi gjerne noen hint underveis. Da skaper du spenning og det er en vidunderlig følelse å vite at hver måned planlegger partneren noe spesielt for deg.

Du vil føle deg elsket og verdsatt og du vil også være mer kjærlig og takknemlig overfor partneren.

Magien starter før selve begivenheten og varer derfor lenger.