Blogg, Featured, Livsstil

Høstens motetrender -finn stilen som matcher ditt stjernetegn

Hvordan er høstens motetrender og hva er nytt i år?

Myke strikkeplagg, fløyel, polkadotter, fjær, blomster og selveste teddybjørnkåpen er tilbake; kanskje for å gi oss husly fra tungsinn og undergang av en klode i dyp krise.

Klær i alle regnbuens farger, fra ildrødt til kongelig lilla, vekker gleden og lykkefølelsen. Det glamorøse og futuristiske er også representert med massevis av glitter og sølv.

Broderier og strikk er å se på skoene og håndveskene, noe som gir en vintage look; mens smykkene skal være store, originale, fargerike og synlige.

Hvilken stil kler deg best: sporty, klassisk, romantisk, glamorøst eller rocka?

Hvert astrologisk tegn har sin egen stil og her kan du lese om hvilken moteskaper du kler best denne høsten:

VÆREN: du er aktiv, sporty og elsker friluftsaktiviteter. Store, luftige, komfortable klær vil styrke din energiske side og gi deg bevegelsesfrihet.

Max Mara for Væren

Max Maras oversized genser med en behagelig bukse i din favorittfarge – blodig rødt, avspeiler din lidenskapelige natur. En må-ha for alle Værer som leter etter en varm og komfortabel antrekk i høst.

TYREN: du er praktisk og jordnær og vil helst ikke bruke en formue på nye klær. Du vil alltid se etter klær som kan være komfortable, uformelle og samtidig litt glamorøse. Dette engleaktige, myke antrekket fra Sonia Rykiel er både komfortabelt og glamorøst.

Sonia Rykiel for Tyren

 

TVILLINGENE:

Chloe for Tvillingene

morsomme og uformelle klær uttrykker din ungdommelige lekne natur, og du vil elske den transparente babydoll kjolen under en stor genser: begge fra Chloe.

 

 

KREPSEN: du er omsorgsfull, hjemmekjær og søker trygghet og nærhet.

Marni for Krepsen

Store myke plagg som beskytter deg fra vind og vær og samtidig utrykker din feminine side blir din favoritt. Du føler deg hjemme med denne store, deilige Teddybjørn-kåpen fra Marni. Den vil garantert holde deg varm hele høsten.

 

 

LØVEN: stilen din er

Dolce & Gabbana for Løven

”loud and proud” – du elsker oppmerksomhet og ingen kan lage et så sterkt fashion statement som deg. I dette antrekket fra Dolce & Gabbana vil du glitre som selve Solen.

JOMFRUEN: du er nydelig i Chanel kreasjoner: feminine plagg med en rocka twist, bling bling støvler, stor veske og høstens store hit – hodeplagg á la pannebånd.

Chanel for Jomfruen

VEKTEN

Giambattista Valli for Vekten

det er viktig for deg å ha balanse i alt du gjør, og det avspeiler også din klessmak. Du liker å mikse forskjellige antrekk og er like flott i en romantisk kjole som i en maskulin dress. Denne florlette kjolen med volanger, signert Giambattista Valli fremhever din sensualitet og åpner opp for deilig vinter romantikk.

 

SKORPION:

Saint Laurent for Skorpionen

mystisk og edgy stil er alltid flott på deg. Du er fiksert på sort skinn og kan utstråle en intens, sexy look når som helst på året. Dette tøffe antrekket med skinnbuksen og stor ullgenser fra Saint Laurent  utstråler både sensualitet og aggressivitet.

 

SKYTTEN: beste shopping gjør du  i utlandet når du reiser. Du liker å skille deg ut i ekstravagante antrekk med farger og former som har et snev av det eksotiske. Ditt motto denne høsten er: jo mer jo bedre!

Gucci for Skytten

Denne orientalsk inspirerte kjolen fra Gucci vil passe utmerket i din samling av antrekk fra fjerne verdensdeler.

 

 

STENBUKK:

du er ambisiøs, pliktoppfyllende og hardtarbeidende. Den konservative business stilen med jakker og bukser i sofistikerte farger som sort, gull og sølv passer bra for deg.

Isabel Marant for Stenbukken

Den stramme, klassiske dressen fra Isabel Marant fremhever din styrke og uavhengighet.

 

VANNMANNEN: du blir ofte sett på som en trendy hipster som skiller seg ut fra mengden. Du er fremtidsorientert, elsker ukjente verdener og trives i futuristiske, glitrende antrekk.

Mugler for Vannmannen

Foreta en intergalaktisk reise med dette eksentriske antrekket fra Mugler.

 

FISKENE: du er følsom, fantasifull og elsker den myke, romantiske stilen. I denne eventyrlig vakre kjolen fra Valentino vil du kunne drømme deg bort fra verdens bekymringer…

Valentino for Fiskene