Blogg, Featured, Livsstil

SOMMERFERIE

Er du usikker på hvor du bør reise denne sommeren? Stjernene har svaret.

Væren 21.mars – 20.april

Du er et ild tegn og vil for det meste foretrekke å feriere på steder med varmt og tørt klima. Væren er sporty og vil trives med en aktiv ferie som for eksempel en vandring i de fem små byer, Cinque terre – den vakreste og mest pittoreske spaserturen i Italia. Akkurat passe lange økter mellom hver lille by, høyt og lavt på smale stier i et landskap som tar pusten fra en hvilken som helst Vær.

Tyren 21.april – 21.mai

Du elsker komfort, god mat, musikk og kunst. Den ultimate drømmeferien er å oppsøke kulturbyer og kombinere kulinariske opplevelser med musikkfestivaler. Reis gjerne til Puccini-festivalen som arrangeres hvert år i Torre del Lago, knapt tre mil fra Lucca, den vakreste byen i Toscana.

Tvillingene 22.mai – 21.juni

Du elsker fart og moro og ferie for deg betyr muligheter til å lære nye ting, høste nyttige erfaringer og få et nytt perspektiv på livet. Korte og spontane reiser med en kulturmiks av store byer hvor sightseeing er høyt prioritert vil mest sannsynlig tilfredsstille din umettelige nysgjerrighet og rastløshet. Split og den Makarska riviera har alt det du trenger på ferien.

Krepsen 22.juni – 22.juli

Valg av feriested er ingen enkel sak for Krepsen. Du er hjemmekjær og trives i vante omgivelser. Men du har også en medfødt lengsel for å reise og oppleve ukjente verdensdeler. Du har en dragning mot fortiden og steder med fascinerende historie vil inspirere deg, som for eksempel Pompeii og Kreta.

Løven 23.juli – 23.august

Eventyrlige, romantiske reiser får deg i sommermodus. Løven er et majestetisk tegn og vil elske en slottsferie i Danmark: sjekk inn til Kokkedal Slott som forener en aristokratisk stil med moderne kjøkken og spa. Slottet har en unik atmosfære og er som hentet rett ut av eventyrene. Her vil du kunne skjemme bort alle sansene dine og føle deg kongelig.

Jomfruen 24.august – 23.september

Din kresne og kritiske natur vil kreve mer enn en vanlig badeferie. Vakre strender bør kombineres med kultur, historie og god mat. Reis til Menton, den ”glemte” byen på den franske riviera, øst for Monaco. Menton har en fantastisk Belle-epoque arkitektur og aktivt kulturliv med konserter, teater og dans. Ønsker du mer glamour så er Monte Carlo bare noen få km unna. Kombinasjonen av en avslappende badeferie med eksklusiv shopping er selve oppskriften på en herlig ferie.

Vekten 24.september – 23. oktober

Vakre omgivelser, behagelig musikk og harmoni er en absolutt nødvendighet for lykke og velvære. Du søker opplevelser for kropp og sinn og vil finne balanse på velværeøya Bali. Denne øya er som en sanselig buffé med prisbelønnede spaopplevelser. Det er ikke bare de mange forskjellige massasjene som lokker deg dit, det er også strendene, estetikken, maten og shoppingen.

Skorpionen 24.oktober – 22.november

Du blir tiltrukket av mystiske og uvanlige reisemål; elsker utfordringer og ser frem til fascinerende og minneverdige opplevelser. Reis til Peru og inkagudenes hjemsted. Opplev magiske Machu Picchu som er urørt av annet enn naturens egne krefter. Den mytiske inkabyen er full av steder som vil egge fantasien din; bl.a. det runde Soltempelet, det kongelige gravkammer og Kondorenes tempel.

Skytten 23.november – 21.desember

Det finnes ikke det stedet på jordkloden hvor du ikke kunne tenke deg å reise, og bare tanken på å reise til en by du aldri har sett, i et land som ligger langt unna, kan få pulsen din til å øke betraktelig. Reis til Tasmania, Australias fantastiske villmark og opplev store trær og dramatiske vakre fosser i Mount Field nasjonalpark, loddrette klipper, grotter, delfiner og sel på Bruny Island og avslutt med bad i Bay of fires Conservation. Her er det hvite strender, blått hav, røde klipper og få mennesker.

Stenbukken 22.desember – 20.januar

Du er opptatt av natur, friluftsaktiviteter, historie og kultur. Planlegg en sykkelferie i County Kerry sørvest Irland og opplev det fantastiske landskapet: Atlanterhavskysten, majestetiske fjell, frodige daler og også svingete landeveier, puber og historier. Du kommer tett innpå kultur og natur – en flott blanding for kropp og sjel.

Vannmannen 21.januar – 18.februar

Du elsker å reise, treffe nye mennesker, føre fascinerende samtaler og utveksle ferieopplevelser. Du er den fødte nomaden som kan reise hvor som helst og når som helst. Reis til Tokyo og opplev det åpenbare til det utenkelige. Sjekk inn på et tubehotel, bad naken i den varme kilden Ooedo Onsen, besøk Yoyogi parken og Skimokitazawa som ble kåret til verdens kuleste område av magasinet Vogue. Her ligger designer- og vintagebutikker, teaterscener og livemusikk.

Fiskene 19.februar – 20.mars

Du er et vanntegn og vil stortrives med å tilbringe ferien ved vannkanten og helst på en romantisk øy. Den perfekte ferien må være en blanding av mystikk, skjønnhet og eventyr. Reis til Fransk Polynesia og paradiset Bora Bora – en av de flotteste øyene i verden. Husk å ta med snorkelmaske og opplev det magiske korallrevet. Det er en overjordisk opplevelse å kunne stå opp om morgen og være omgitt av turkisblått vann og fargerike småfisk, delfiner og havskillpadder.