Blogg, Featured

HIMMELSK MATCH

Alle ønsker å oppleve den store kjærligheten, men ikke alle finner den. Mange faller for feil partner og det er vanskelig ved første øyekast å avgjøre hvilken type en person er, hva han eller hun liker, trenger, ønsker etc. For å finne svar på disse og andre lignende spørsmål er det bare å spørre hvilket stjernetegn vedkommende er født i. Det bryter isen og man er i gang med å avsløre litt av sin personlighet. Alle kjenner sitt eget stjernetegn og mange vet litt om deres karakteristiske egenskaper. Stjernetegnet ditt sier mer om deg enn lange samtaler om musikk, sport eller politikk, og hvert stjernetegn erobres på vidt forskjellige måter.

Astrologiens forførelseskunst vil kunne hjelpe deg i din søken etter et lykkelig kjærlighetsforhold.

Stjernene viser vei:

Væren (21. mars – 20. april)

Spenning, variasjon og ærlighet – det er hva væren setter pris på. Og det betyr at samliv med en vær sjelden blir kjedelig. Væren liker utfordringer og er den fødte jegeren. Mennesker født i dette tegnet er ute etter en likesinnet, intelligent og humørfylt partner som stadig pirrer nysgjerrigheten deres og får dem til å le.

Tyren (21. april – 21. mai)

Følelsesmessig og materiell trygghet er viktige for Tyren som mest av alt ønsker å leve i komfortable og stabile omgivelser. Mennesker født i dette tegnet kan være ganske trege og bruker lang tid til å forplikte seg. I kjærligheten er Tyren konservativ og lite fantasifull, men er til gjengjeld sensuell og utholdende.

 

Tvillingene (22. mai – 21. juni)

Flørt, lek, og mental stimulanse er det viktigste for tvillingene. De blir tiltrukket av mennesker som liker å utveksle ideer og kan berike deres intellekt med nye og spennende erfaringer. Kjedsomhet er deres personlige fiende og de forventer at partneren deltar aktivt i deres livlige hverdag.

 

Krepsen (22. juni – 22. juli)

Mennesker født i dette tegnet er omsorgsfulle og hjelpsomme. La dem hjelpe deg med et problem, og du har fanget deres interesse.

Krepsen elsker musikk og vannaktiviteter, slik at et stevnemøte på stranden eller i badekaret nok vil falle i smak. I kjærlighetsforhold er Krepsen superromantisk, hengiven og sensuell. Men Krepsen kan også være usikker og sjenert og har behov for konstant oppmuntring.

 

Løven (23. juli – 23. august)

Løven er en leken, impulsiv og dominerende partner som vil sette himmel og jord i bevegelse for din skyld. Mennesker født i dette tegnet brenner av entusiasme og livsglede og bærer en stor og flammende kjærlighet i hjertet. Men Løver kan være både forfengelige og sjalu og trenger mye ros og hengivenhet for å trives.

 

Jomfruen (24. august – 23. september)

Med jomfruen som partner vil du få trygghet og omsorg, men romantikk og fantasifull elskov kan det bli dårlig med. Mennesker født i dette tegnet trives best hjemme og i parforholdet tar de gjerne på seg en beskyttende rolle. De gjør sitt ytterste for at deres partner skal føle seg komfortabel og lykkelig. Jomfruen hater sløsing, så ikke forvent deg mange middager på dyre restauranter.

 

Vekten (24. september – 23. oktober)

I vekten finner du ofte en fantasifull og øm kjæreste med sans for romantikk. Mennesker født i dette tegnet faller lett for smiger og skryt, men misliker krangling. Vekten er varm og sjarmerende, søker etter kjærligheten med stor K, og blir tiltrukket av vakre mennesker. Vekten kan være ganske flørtete og faller lett for fristelser.

 

Skorpionen (24. oktober – 22. november)

Mennesker født i dette tegnet har en magnetisk sensualitet og går rett på sak. For dem er det alt eller ingenting og de kan ende opp med å bruke hele livet på å lete etter drømmepartneren. Og drømmepartneren bør være trofast, stabil, lojal og gjerne litt kostbar. Men aldri spill skuespill eller se på andre i skorpionens nærvær – for ingen kan være så mistenksom og så fryktelig sjalu som dem.

 

Skytten (23. november – 21. desember)

Mennesker født i dette tegnet er morsomme, lekne og flørtete. De elsker eventyr og er livredde for å binde seg. Det er ingen som verdsetter friheten så høyt som skytter og de blir kjempenervøse når partneren snakker om ekteskap og evig troskap. Skytter misliker sjalusidramaer og trives best med en partner som er like leken og glad i friluftslivet.

 

Steinbukken (22. desember – 20. januar)

Hvis din utvalgte er født i dette tegnet så har du fått deg en trofast og stabil partner. Så får det så være at det nok er du som må ta ansvaret for at romantikken holdes i live. Mennesker født i dette tegnet er ikke så gode til å vise følelser, og er ikke særlig flinke til å koble ut jobb og forpliktelser. Men de blir bedre med alderen.

Vannmannen (21. januar – 18. februar)

Bli ikke skremt om det virker som om partneren din kan lese tankene dine. Vannmannen har en meget sterk intuisjon og er nysgjerrige på hva du tenker og føler. Vannmannen verdsetter vennskap og ærlighet høyt. Mennesker født i dette tegnet er ikke spesielt lidenskapelige, men du vil aldri kjede deg i deres selskap.

 

Fiskene (19. februar – 20. mars)

Fisken er ikke ute etter et kortvarig eventyr, men heller et langvarig og forpliktende kjærlighetsforhold. Mennesker født i dette tegnet er følsomme, kjærlige, sjarmerende og sentimentale.

De er selvoppofrende og vil gjøre sitt absolutt beste for å la dine drømmer bli virkelige.