Blogg, Featured, Kjærlighet

VEIEN TIL MANNENS HJERTET

Hva kvinner trenger å vite om menn og kjærlighet

Hvis du ikke får nok kjærlighet fra mannen din er det din egen skyld. Mannen motarbeider deg ikke bevisst, men kanskje dere mangler kunnskap om hverandres behov og forventninger i forholdet. Og kanskje du gjør mange feil i forsøket på å nærme deg ham.

Hvis du ikke har en partner og kjærlighetslivet ditt ikke fungerer i det hele tatt så er det også din egen skyld. Ditt kjærlighetsliv skal ikke handle om å finne en mann, men fokusere på å finne den rette mannen til ditt virkelige jeg. Og når du har funnet den rette mannen, skal ikke du prøve å manipulere han til å forplikte seg til deg, men heller skape et sunt, kjærlig forhold som er basert på gjensidig respekt.

De ti kjærlighetsbud til kvinnen:

  1. Du behøver ikke å manipulere for å oppnå det du ønsker, og du skal heller ikke bruke kvinnelist, skjule følelser eller prøve å være en annen for å passe inn i hans bilde av drømmekvinnen. Du skal ikke nedverdige deg til å bli en annen enn den du er. Når du elsker og respekterer deg selv, behøver du ikke å skjule personligheten din for en mann for ikke å skremme ham vekk. Du skal ikke lyve om dine følelser ved å spille gåtefull eller skjule dine meninger og holdninger. Hvis du ikke er deg selv kan du aldri slappe av eller stole på hans kjærlighet.
  1. Du skal behandle en mann slik du vil at han skal behandle deg. Hvis du ønsker at en mann skal være ærlig så vær ærlig, pålitelig og ha integritet. Hva er vitsen med å skjule dine følelser, meninger og interesser? Hvis du sensurerer deg selv og prøver å være noe du ikke er, hvordan kan du da vite om han er forelsket i virkelige deg?
  1. Vær ærlig om dine følelser og vis det mest attraktive ved deg. Du tror kanskje at det er dine øyne, dine ben, dine bryster eller din kropp forøvrig – men du tar feil. Det er sjelen din, og når en mann forelsker seg i din sjel så er han forelsket i ditt innerste vesen – den sanne deg. Hva er vi uten sjel? Et tomt skall som er blottet for liv og lidenskap. Så vis hvem du virkelig er, hva du står for, dine tanker, dine meninger, dine verdier og dine drømmer. Det du sier skal være en ekte avspeiling av hvem du innerst inne er. Ingen har en sjel som din, den er helt unik – så vis den frem.
  1. Hvis du ønsker at en mann respekterer deg, så vis ham respekt. Husk at menn trenger like mye kjærlighet og bekreftelse som vi kvinner. Alle mennesker, inkludert menn, har samme behov for kjærlighet, aksept og bekreftelse. Og alle er like redde som deg for å bli avvist, forlatt og ikke bli elsket.
  1. Spill ikke kostbar og ring ham hvis du har lyst til det. Og hvis han har ringt når du var utilgjengelig, så ring ham tilbake. Vis respekt for hans tid og initiativ. Ikke lat som om du er likegyldig og lite imponert over hans anstrengelser for å sjarmere deg, i håp om at han skal jakte mer intenst etter deg. Da kan han fort miste interessen. Vis heller entusiasme over hans anstrengelser og hvor godt du har det sammen med ham.
  1. Hold deg unna menn som ikke er ledige, de som har kjæreste, samboer eller kone. Du kan aldri bygge din lykke på en annen kvinnes ulykke og ved å ødelegge en familie.
  1. Slutt med å sortere bort menn som ikke passer til ditt bilde av en «good catch”. Det betyr lite hvor mye penger en mann har, hvor kjent han er, hvor betydningsfull eller viktig jobb han har, hvem han kjenner og omgås med, hva han eier og hvor flott kroppen hans er. Det som betyr noe er hva som bor inne i hjertet hans. Hvis du skal bli virkelig imponert så bli imponert av hvor god og kjærlig han som person er. Vær ikke på jakt etter en mann med stor lommebok, men se heller etter en mann med stort hjerte. Penger kan ikke kjøpe deg lykke; de kan gjøre livet ditt komfortabelt, men de kan aldri fylle ditt hjerte.
  1. Forelsk deg ikke i en manns potensiale, for da er han et prosjekt og ikke en person. Deres forhold vil bli basert på dine forventninger for at han skal forandre seg… åpne seg… få seg en jobb… slutte å drikke… Du skal elske, respektere og like mannen som han er nå, ikke slik du tror han kan bli i fremtiden.
  1. Si i fra hva du er lei av eller sint på i istedenfor å skjelle ham ut. Følelsesmessig ærlighet forhindrer misforståelser og gir mannen grønt lys for også å være åpen mot deg. Du skal ikke fortelle en mann hva du tror at han tenker og føler; eller hva han bør tenke og føle. Når du ikke er tilfreds, vis at du er sårbar i stedet for å gå til angrep. Be om det du savner og ønsker fra mannen din, for han er ikke synsk og kan ikke lese tankene dine.
  1. Vær følelsesmessig sjenerøs. Vis din kjærlighet gjennom dine ord, ditt smil, dine tanker og handlinger. Det du sender ut vil du få igjen – tiltrekningsloven er en velfungerende klisje.

Det kan godt være at menn er fra Mars og kvinner er fra Venus, men vi alle ønsker oss langvarige og lykkelige kjærlighetsforhold, og det er kun gjennom gjensidig respekt at vi kan få kjærligheten til å blomstre. Gi dette budskapet til kvinner som du liker og som du ønsker skal oppnå hell og lykke i kjærligheten. Og gjerne også til menn du kjenner og menn du møter, slik at de kan lære oss å kjenne.