Blogg, Interiør

KJÆRLIGHETSMAGI MED FENG SHUI

Rydd opp og innredd ditt hjem med magiske

                    Feng shui tips.

Er du på jakt etter en partner eller ønsker du å forbedre den eksisterende? Med enkle Feng shui tips kan du bringe kjærlighetsmagi i ditt hjem og i dine forhold.

RYDD OPP

Å holde orden er feng shui regel nr. 1. Rydd opp i skap og hyller, fjern alt det du ikke trenger og ikke bruker. Det er viktig å ha plass både i skap og hyller slik at noe nytt kan komme inn i ditt liv.

SOVEROM

Et sanselig soverom er nødvendig for både intimiteten og nattesøvnen.

Skap et tempel for søvn og sex ved å innrede soverommet med sensuelle farger og tekstiler. Husk at du tilbringer en tredjedel av ditt liv på soverommet. Hvis du sover i et rom med flere funksjoner kan en sengehimmel skape intimitet og trygghet.

SKILLEVEG

Soverommet bør være en oase for søvn og sex og ikke noe annet. Men i mange små leiligheter kan soverommet også være et kontor eller stue. Da kan du dele opp rommets forskjellige funksjoner med et skilleveg. Det vil gi mer ro. For å gi det et mer personlig preg kan du male eller sette silkeklede på skilleveggen.

SENGETØY

Vi slapper best av i glade farger. Vår nakne hud vil gjerne svøpes inn av ferger som har samme ”temperatur” som kroppen: se for deg alle nyanser av krem, rosa, fersken og sand. De blå og grønne fargene ligger langt fra vår egen hudfarge og kan legge sexlivet litt på kjøl.

GLADE BILDER

I følge Feng shui har kunst på veggene, enten det er malerier, plakater, fotografier eller tegninger en sterk påvirkning på vårt liv. Derfor bør du omgi deg med bilder som symboliserer dine ønsker og drømmer. Bilder av enslige, triste mennesker vil ubevisst ”mate” din underbevissthet og med tiden bli din virkelighet. Hvis du er enslig og ønsker deg kjæreste, kan du henge opp bilder av lykkelige par, eller bilder av to sommerfugler, to gullfisker, to fugler…svaner…

SPEIL

Speil forstyrrer nattesøvn og bør aldri plasseres på et soverom. Det beste stedet for et speil er i stuen. Du kan gjerne henge et stort spil på langs slik at rommet synes større, lysere og mer livlig. Har du et stort gammelt speil kan du gjerne fornye det med en frisk farge. Det vil uten tvil tilføre ny energi til rommet.

RUNDE MØBLER

Velg gjerne myke, runde møbler som skaper en innbydende og sensuell atmosfære.

Det er mye behageligere å nærme seg en myk sofa når sofabordet er rundt og ikke fullt av spisse kanter, som du vil ubevisst prøve å unngå. En sofabord kan rett og slett virke truende med sine skarpe hjørner.