Featured, Kalender

Kalender

I denne kalenderen vil du finne ideér og teknikker fra magiens fortryllende verden. Du vil få informasjon om bl.a. kjærlighetsmagi, månefaser og månemagi, astrologi og lykkeamuletter.

 

Månens magi

Månen er essensen i mysterier og er grunnleggende i de fleste magiske ritualer. Månen har vært vevd inn i myter og sagn til alle tider og i alle sivilisasjoner. De fleste av mytene består av enkle ritualer som skal gi oss hell og oppfylle våre ønsker.

Månens ulike faser følger alltid det samme faste mønsteret som gjentar seg hver måned. Måneden er inndelt i fire månefaser: nymåne, første kvarter, fullmåne og siste kvarter. Denne syklusen tar 29 og et halvt døgn. Ved å forstå månens faser kan du bruke deres mystiske krefter til å forsterke virkningen av magiske ritualer.

 Sortmåne/nymåne

Hver nymåne begynner først med sort måne. Månen er da på samme siden av jorden og i samme stjernebildet på himmelen. Derfor er den usynlig. Dette er tiden for konsentrasjon, meditasjon, klarsynmagi og inspirasjon. I denne perioden er også gunstig å legge planer og bygge opp sin indre styrke.

Etter fire dagers usynlighet og fire netter med stjernelys, vises månen som en sigd på himmelen. Dette er tiden for begynnelse og fornyelse. Ta nye initiativ og sett i gang nye prosjekter.

Tiltagende måne eller første kvarter

Alt det du vil skal vokse, gro og utvikle seg, ønsker du ved voksende måne. Denne månens krefter gir energi, vitalitet, kreativitet og utvikling. Denne perioden er gunstig for medisinske og skjønnhetsbehandlinger, inngå partnerskap, forlovelse eller ekteskap.

Fullmåne

Prosjekter fullføres ved fullmåne, og denne månefasen gir mer energi og vekker sterke følelser. Det er nå at du kan fullføre fruktbarhet og kjærlighetsritualer. Dette er også en gunstig tid til å klippe håret hvis du ønsker at det skal vokse tykkere ut igjen. Fullmåne kan forårsake rastløshet og søvnløshet.

Avtagende måne eller siste kvarter

Din energi vendes innover og dette er tiden da du gjør deg klar til å motta månens dype inspirasjoner. Denne månefasen egner seg til å gi slipp på negative vaner, tanker og opplevelser. Tiden er gunstig for å gå ned i vekt, forlate en dårlig jobb eller avslutte en dårlig kjærlighetsforhold, flytte, rydde opp og kaste alt som du ikke lengre har bruk for.